Friday, December 31, 2010

Hidangan Penutup 2010.

Wahsap2 guys! pejam celik pejam celik, da abes pun tahun 2010 kan..naseb la pejam celik pejam celik..kalau pejam x celik2 dah, tu kes berat dah tu..Alhamdulillah, aku masih lagi celik..

Macam biasa, aku nak share ngan korang gambau je lah yg mampu kn..hidangan tengahari aku td..mmg besh! bagi aku lah..x tau la kalau korang dah biasa sgt makan benda alah tu..

So, sebelum aku tunjuk gambau2 nye nanti, korang dah ade azam untuk tahun 2011 ke..? err maybe korang nk pergi obersi ke, kawen untuk kali yg ke 3 ke kan..mane la tau..berkemampuan! ajak la aku..ehh tibe2! haha.. Lepas tu, bagi student yg nak sekolah da 2, 3 hari nanti jgn malas2..jgn ponteng2 kelas mcm aku..cewah, mcm mak nasihat anak la puleekkkk! bagi yg xdek azam lagi tu, cepat2 lah pikir ea ape azam korang..=)

Baeklah, malas nk bebel panjang sgt,.korang tgk je la hidangan tengahari aku td..air tgn mak saya kan, mesti la terbaek dari ladang woukkkk!

 guna mee lidi je..kalau mee kuning yg biasa2 tu, bley kembung perut aw..

x tau nk bagi nama apa kuah neh..mcm kicap2 cket pun ade..

kuah kacang..

daun sup

taugeh yg dah di celur..

limau kasturi..

bawang goreng

telur rebus..bukan saya yg potong tu!

buah-buahan mesti ade..kalau x macam mana nk sehat macam aku..

tadaaa! neh semua nya..
cara makan, campur semua2 tu ea..

MEE JAWA!

Sangat sedap! sekian..

BABAI 2010, SELAMAT DTG 2011..!!

XOXO Leena.

2 comments:

  1. nampak sodappppp...! pos kat muazam sket...haha

    ReplyDelete
  2. sedaaaaaaapnya......................

    ReplyDelete