Sunday, December 5, 2010

Lisa Arissa

Photobucket

Eh korang! pnh x tgk blog dak lisa neh? alaa yg byk giler tips ngan tutorial tuuuu.. hah? x pnh..??aduyaaiii..! tu pn x pnh ke?ish rugi2..cewahhh! okei lah biar aku cenghita tentang blog dye..mmg mcm2 jenis tutorial ade..kalaw korang nk tutorial sal footer yg somel2 ade, tutorial make header transparent with photoshop pn ade.. emm ade sesetengah blogger yg baru berjinak2 dlm dunia ber-belog neh mst x taw cm ne nk bwt header yg somel2 cm belog dak irine nadia, fatin liyana, cik epal, lyana hisham, Little Amoi.. tu antara blogger yg famous aw..dak lisa neh ade tutorial sal tu..xdek hal lah! korang jgn risau..juz follow ape arahan dak lisa tu k..
haa pastu mcm2 tips pn ade jugeekkk.. okei aku kasi hint cket..korang taw x ape kegunaan buah limau nipis..?mst korang juz taw tu ntok hilang bau bdn, ley kurus kn..byk lagi sebenarnya..nk tw??hah! pegi la blog dye..LISA ARISSA! mmg korang x nyesal punya lah..betol wa tarak tipu sama lu wooo..kira mcm tips dye mcm2 hal la..even sal pemilihan kasut pn ade gak..mst korang rasa hal pemilihan kasut neh cm x masok akal je sbb korang mmg kaki shopping kasut kn, tp ade je orang2 yg kaki shopping kasut neh x taw cm ne kesesuaian pada kaki dye..kn2? so better korang jenguk2 lah blog dak lisa..paling sakai pn skodeng2 la kn..haha..

Pastu kalau korang rasa mau kenal2 sama bloggers yg laen, dak lisa neh ade la caranya..hah! join la reramai kt situ tp dye juz pilih ntok 10 orang yg dye rasa berminat aw..cepat2!=)
CLICK HERE! then ikot je ape yg dye suroh..xdek masalah pn derrrr..


XOXO Leena.

7 comments:

  1. dear, panjanng sungguh awak buat karangan. ngeh ngehh. btw, nanti lisa announce okehhh!

    ReplyDelete
  2. lisa: haha..tetibe terkuar idea lak en..tulis je la..hehe, okei2..:D

    ReplyDelete
  3. huhu..nmpk nyew blog cik munah terlist juak~!..congrats~!

    ReplyDelete
  4. Anisa: cuba naseb je..^^
    thnx anisa..:)

    ReplyDelete