Sunday, March 13, 2011

Melayan Lelaki-lelaki yang Sakit Memang Seronok Tak Hengat Donia..!

ANDA SUDAH DAPAT AGAK DI MANA SAYA PERGI TEMPOH HARI??

========================================================================

aku punya nasi lemak ayam..

makan x hengat donia daa..

da nampak nasi lemak ayam, tanak pandang korang da..=P

Errkkkhhhh! Alhamdulillah..kenyanggg!


Bermulalah ceghita aku dan kwn2 lain di hospital...

Sabtu yang lalu lalu dan lalu OPKIM (Operasi Khidmat Masyarakat) dan dibantu oleh Peers Club under Uitm Pahang telah buat rombongan lawatan untuk ahli2 nya ke Hospital Jengka, Pahang.. Seramai 70 orang yang ikot rombongan lawatan ni..aku sebagai ajk kelab ni sudah semestinya kena pegi plus dapat sijil..sape la yang tanak woi..! Kiteorg telah di bahagikan group untuk masuk wad yang mana satu.. aku n the geng dapat masuk WAD LELAKI..YEAYYY! EHH! hehe.. seronok je melayan pakcik2 ngan budak2 laki dalam wad tu..Kiteorg bg makan kat pesakit2, borak2 sambil tu korek rahsia sikit..haha..

video

Makcik merangkap bini kepada pakcik tu cakap, dia xdek selera nak makan..sampai demam2 dok jaga suami dia, ulang alik dr umah..
so sweet!^^,

Suasana di wad lelaki.

rancak berborak.

Muda lagi..sapa2 mau??haha..

Lupa dah nama pakcik ni..

Lepak2 dlm pantry plak ngan abang ape tah namanya..sampai lah kiteorg TERTINGGAL BAS UiTM..!
naseb Hopital Jengka dengan Uitm dekat je..fuuhhh!

BYE BYE SEMUA ORANGGG!

video


========================================================================
Borak dengan abang dlm pantry tu lama sangat sampai kena tinggal bas..hambek kauuu! lepas tu masing2 x puas hati je..sementara tunggu van uitm amek, kiteorg bergambar dulu..cam bese la..pompuan kaann?



Masing-masing buat muka je..

Pastu van uitm pn datang amek..
yeayyyy!

Seronok je kt hospital tu..tgk gelagat pesakit2 tu..tp paling besh, ramai plak yang keluar hospital hari tu..sume da sihat aww..haaa..=P


Paipai..

XOXO Leena.

No comments:

Post a Comment