Sunday, December 26, 2010

Dapat jugak!

Heh! lama giler x update..bukan malas tapi x rajin je..padahal hari2 ngadap lappy tp buat benda lain, dalam minggu neh aku dok layan you tube..tgk cite baikkkk punye! cite yg sexy2, hot2 gituuu..bahaha.. tgk America Next Top Model season 14 & 15..perghhh! tu yg sexy..

Tyra Banks (host)
saje tunjuk muka dia je..
nanti kalau tunjuk semua, terlopong je mulut masing2 pastu hidung berdarah..kannn?
aku tau lah perangai sorang2..!
nyiahaha..

Kalau yg hot pulak cite Hell's Kitchen..

garang x?

Hot la tu sbb selalu kena marah kn..korang hengat hot hape haa..?kalau korang x pecaya, tgk la cmne dorang kena marah..teruk giler! rasa nak lempang je tp besh..

Pastu keje aku on9 fb, usha blog org..blog sendiri x update2 pn..hampess!  Baiklah! kali neh aku update yer..

Tajuk entri aku tibe2 dapat jugak..Ape dapat2? handphone baru?? baby baru?? ke boipren baru?? o0ps! tamow tamow..! mak x suka la noks.. Korang ade igt pasal aku mengidam cm org mengandung itu hari??hambek neh kalau x hengat..

Aku telah dapat ape yg aku nak..kebetulan pulak akak aku a.k.a ateh nak belanja kek utk semua org kn, pastu dia amek Chocolate Indulgence..walaupun ade yg x suka kek neh sbb berkrim sgt..tp aku suka..ape je yg aku x makan..=.=' ..weehoo! dapat la gak aku merasa.. okei, da x mengidam da...heee:D

si pemotong kek neh serabai je..
ape kes?=)

rosak kek sbb main potong je..
3 hari je da abes kek neh..!
sape lagi makan kalau bukan aku..kau!
erkkk!

Baiklah, tu je nak kabo..ngehehe..
Adiosa..!

p/s: 2 hari je lagi hari jadi haku..ade sapa2 nak belanja kek yg lain pulak?? :p

XOXO Leena.

2 comments:

  1. tgk masterchef..! pon sodapppppp..! :D

    ReplyDelete
  2. hell's kitchen neh pn jenuh nk tgk smpai abes..huh..

    ReplyDelete